liefhebbers :)

zondag 17 mei 2015

Piem die Pien werd...

Kristel Droog maakt de leukste patronen en ze zijn zo fijn om te haken. In elkaar zetten is bijna niemands hobby maar bij haar patronen word ik er vrolijker van, je ziet je werkstuk groeien en mooier worden. Zo kwam Piem bij haar van de haaknaald gerold en maakte er ook een Emmie de eenhoorn versie van. Een groot *awwww wat lief gehalte* dus ja die wilde ik ook wel maken. En het is gelukt ♥ Echter Piem vond ik niet zo leuk dus de dame is omgedoopt tot Pien - what is in a name -.
Kristel heeft behalve haar website ook een gezellige facebook pagina.

Na een haakdip is Pien geboren. Een hippe sjieke, hoefijzerloze, paardendame. Jeroen keek al uit zijn ooghoeken en kreeg blosjes op zijn wangen. "WOWIE wat een lekker ding", zag je hem denken. Hij trok zijn stoute ijzers aan en vroeg haar verkering. En raad eens! Ze zei jaa heart-emoticon

Haar halster heb ik direct opgeblinged met glimmertjes, poepie sjiek hoor! Jeroen is mijn, op de bank wonende, ezel. Maar dat had je vast al gezien aan de foto's ;-)

6 opmerkingen:

 1. Knap gedaan!!! En super mooi verwoord !!!

  Lieve groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is echt een leukertje, super!
  Greetzz MG

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Angelique, je bent de winnaar van de Juicy Fruit shawl,
  Gefeliciteerd!!!

  Stuur me even een priveberichtje met je gegevens?
  Groetjes Anita

  Number 10

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey leuk Anita maarre... heb je het bericht wel goed gepost hihi. Ik zou het super leuk vinden als ik wat had gewonnen :)

   Groetejs Eno ♥

   Verwijderen