vrijdag 30 mei 2014

Tekubi Pinki

Dit patroon kwam ik online tegen en vond het zo'n schatje. Echter het patroon is in het Spaans en daar spreek ik misschien 10 woorden van.
Met google vertalingen kwam ik een heel eind en uiteindelijk lukte mij zelfs om het patroon snel te haken. Minder moeilijk dan gedacht en verwacht.
Mijn eigen Pinki was met een paar dagen geboren.
Omdat het sneller ging dan verwacht heb ik het patroon, met toestemming van Ana de ontwerpster, naar het Nederlands vertaald.

Na deze versie smaakte het naar meer en heb ik mijn eigen Tekubi bedacht en gehaakt. Hiervan heb ik geen patroon. Wel natuurlijk een foto ;-) 

In mijn naïviteit had ik niet vermeld dat deze vertaling niet zonder Ana's of mijn toestemming verspreid mag worden. Ik ben er namelijk vanuit gegaan dat wanneer ik dit gratis aanbood dit al voldoende zou zijn. Helaas denken bepaalde mensen hier anders over. Geen prettig gevoel nu maar nogmaals; Het patroon is gratis, zowel de Spaanse versie als de Nederlandse maar verspreid dit niet, verwijs mensen naar Ana haar blog of het mijne.

Creatieve groet,
Simone Lot

2 opmerkingen:

  1. Zou ik het patroontje kunnen krijgen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Op mijn facebook groep kan je het vinden bij de bestanden :) https://www.facebook.com/groups/940801142642110/?ref=bookmarks

      Verwijderen