liefhebbers :)

zondag 11 oktober 2015

Berenkind met nieuwe trui - reunie CLATS

Jaren geleden breide ik veel truitjes en slaappakjes voor de Kika beer. Deze speciale beer is in de verkoop om onderzoek naar Kinderkanker te kunnen betalen. (voor meer info zie https://www.kika.nl/ of https://shop.kika.nl/default/producten/kikabeer-groot)

Er was veel vraag naar kleertjes voor de beer. Met een mooie groep creatieve mensen hebben we honderden truitjes, poncho's, vestjes en nog meer gebreid en gehaakt voor deze mooie beer. Deze werden verkocht en de opbrengst ging naar dit zeer goede doel.
Nu jaren later ben ik bezig met een het organiseren van een reünie van mijn middelbare school. Dit doe ik met een groep te gekke mensen. We hadden elkaar al 25 jaar niet meer gezien maar na een paar minuten was het als vanouds, lekker kletsen en ouwehoeren. Heerlijk! Plannen werden gesmeed, mensen werden er gezocht evenals een locatie. Verhalen van vroeger worden er, voordat de reünie ook maar begonnen is, flink gedeeld. De "oohh jaaaaa's" vliegen om de oren. Zo leuk al die herinneringen ophalen! Een herinnering die ons allemaal bij staat is het te lelijke gymshirt.
Ik opperde of het niet leuk was om zo'n shirt na te maken en deze te dragen tijdens de reünie. Dit werd unaniem (nou ja zo raar) afgewezen door de organisatie. Maar iets wat zo lelijk was om te zetten naar iets heel leuks, ja dat is een uitdaging! Het oude logo opgezocht van de school en deze online bewerkt tot telpatroon. Met dit resultaat, ik ben er super trots op :-D
Deze wordt niet verkocht of iemand moet een geweldig bod doen natuurlijk ;-)

Wat vinden jullie?


1 opmerking: