liefhebbers :)

woensdag 4 november 2015

Sinterklaasje kom maar binnen....

Drukdrukdruk, geen ander excuus, behalve dat het fysiek niet best ging/gaat, heb ik dat ik nu pas weer een nieuw blog plaats. Omdat de feestdagen er aan komen, deel ik graag weer zoveel mogelijk te leuke gratis patroontjes, waar kan in het Nederlands.
Om te beginnen kunnen we niet zonder onze Klaas. Oftewel Sinterklaas en zijn zwarte Pieten. Op mijn blog geen discussie welke kleur Piet mag hebben, dat mag je lekker zelf bepalen door je eigen garens te combineren :)

Laat ik beginnen voor de allerkleinsten onder ons. Een te leuk patroon voor tutdoekjes met Sinterklaas of Zwarte Piet erop. Je kan het patroon hier vinden   Op dit blog vind je een super schattige Zwarte Piet! Enorme *awwwww* factor hoor :)


Op Echtstudio staan ook een lief duo. Gratis maar moet je wel iets moeite voor doen om ze te krijgen, maar het is meer dan waard dan ook. Wat is Zwarte Piet zonder de zak? Niets toch! Nou via deze link op dezelfde site kan je een patroontje vinden voor het snel maken van een heuse jute zak.
Een leuke variant op dit Pietje staat op deze site van Stip en Haak. Leuk om kado te doen toch met deze feestdagen?

Sint en Piet zijn niets zonder Amerigo natuurlijk. Hoe kunnen ze anders die hele afstanden afleggen zonder trouw paard. Nu geen geschreven patroon maar een filmpje via youtube. Een foto lukte me niet te maken van het eindresultaat. Zelf even klikkerdeklik en dan zie je het :)

Ook een pakjesboot kan niet ontbreken. Helaas geen gratis patroon maar laten we eerlijk zijn, dit is de moeite waard om te kopen! Hier kan je het patroon vindenOm je kado leuk te verpakken heb je hier een grote zak met daaraan een Piet en Sint bungelend. Te schattig toch :) Voor maar 1.50 euro heb je al het patroon.
Ik hoop jullie een beetje op weg heb kunnen helpen om behalve leuke patronen ook in de Sint Sfeer te komen.


Veel H(m)aak plezier
Eno ♥2 opmerkingen:

 1. Leuke verzameling patronen. De boot haakte ik een aantal jaren geleden al eens, erg leuk ;)
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he :) Ik wilde gewoon eens wat mooie sint en Piet patronen hier delen. Die boot staat ook op mijn lijstje! Heb gewoon teveel "WIP's" hihi

   ♥ Simone

   Verwijderen